Wat heb ik aan een ooglift?

Geplaatst op

Na verloop van tijd kan het zo zijn, dat je uiterlijk er vermoeid uit gaat zien. Dit komt omdat je gewoon ouder wordt. Je kan hangende oogleden krijgen. Deze kun je laten corrigeren bij een cosmetisch arts. In deze blog gaan we doornemen hoe het werkt.

Een ooglift

Als je een ooglift wil dan is het zeer goed mogelijk. Kies een kliniek en een goede arts uit op basis van reviews, en dan zou je zien dat de behandelingen mogelijk zijn. Wel goed om te weten is dat een ooglidcorrectie van het bovenste ooglid vergoed wordt, in tegenstelling tot een correctie van het onderste ooglid, deze behandeling wordt doorgaans niet uit de zorgverzekering vergoed. Dit heeft te maken met medische redenen die spelen bij het bovenste ooglid als het hangt, zoals hoofdpijn en slecht zien. Het onderste ooglid geeft dan vrijwel geen medische problemen, het is dus vaak esthetisch gemotiveerd om een ooglidcorrectie te laten doen. 

Tips voor het kiezen van een kliniek

We zeiden zojuist al dat het belangrijk is om een goede kliniek uit te kiezen, omdat het hier in feite gaat om een medische behandeling. Het is wel een snelle behandeling en waarbij je ook dezelfde dag weer naar huis mag. Je kunt een goede kliniek herkennen aan een realistische prijs en een net uitziende architectuur. Kijk ook of de mensen die er werken, aardig zijn en hulpvaardig. Ga eerst langs voor een gesprek met de arts en neem een kijkje in de kliniek.

Conclusie

Een ooglidcorrectie is voor iedereen mogelijk, maar niet iedereen krijgt een volledige vergoeding van de medische kosten. Neem hiervoor contact op met je verzekeraar. Zoek altijd de juiste kliniek voor jou. Laat je hierbij leiden door je eigen inzicht en recensies van anderen. We hopen dat je bruikbare informatie zult krijgen en dat je ons blijft volgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van informatie over de thuiszorg en aanverwante gezondheidsonderwerpen.

Contactgegevens

Via info @ amstellandthuiszorg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden