Welk matras is goed tegen mijn rugklachten?

Geplaatst op

Het is mooi dat matrassen in de maak zijn die zo op ons lichaam zich aanpassen dat we voldoende ondersteuning krijgen om bepaalde blessures te verminderen en zeker te voorkomen. We gaan je in deze blog vertellen welk matras we aanraden als het gaat over de beste ondersteuning voor rugklachten. Lees daarom snel verder en ontdek hoe het in elkaar zit zodat je kunt profiteren van een heerlijke nachtrust.

Koudschuim matras 

Veel mensen met lichamelijke klachten hebben al het koudschuim matras ontdekt als het meest comfortabele matras. Omdat dit zich helemaal aanpast aan je lichaam. Het is wel erg belangrijk om te zorgen dat je een koudschuim matras koopt waarin de nodige comfortzones zitten die voor extra ondersteuning zorgen. In sommige gevallen kan dat overigens helemaal niet prettig zijn, het is dus een kwestie van eventjes met de specialisten overleggen die jou eventueel behandelen en natuurlijk het matras zelf uitproberen 

Een koudschuim matras is voor veel mensen een uitkomst. Meer weten hierover? Neem dan eens een kijkje op matrassenman.nl. 

Waar komen al deze matrassen vandaan?

Het koudschuim of het traagschuim matras is eigenlijk best wel heel erg modern, dit laatste omdat ze gemaakt zijn van kunststoffen die de mensheid eigenlijk helemaal nog niet zolang kent. De meeste van dit soort materialen zijn ontwikkeld voor totaal andere doeleinden dan waar ze nu voor gebruikt worden. Zoals bijvoorbeeld traagschuim ontwikkeld door NASA ten behoeve van het comfort van de astronauten in de verschillende ruimtevaartuigen. Dus de volgende keer als je schapen of sterren aan het tellen bent omdat je niet in slaap kan komen, dan kun je misschien ook nog wel even wat tijd inruimen om na te denken over waar je traagschuim matras vandaan komt (of misschien toch maar niet om lekker snel in slaap te kunnen vallen).

We raden je nogmaals met klem aan om matrassen goed uit te proberen zodat ze precies bij jouw behoefte passen. Praat ook met de specialisten op dit gebied, omdat ze weten uit ervaring welke mensen welk type matras zeer kunnen waarderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van informatie over de thuiszorg en aanverwante gezondheidsonderwerpen.

Contactgegevens

Via info @ amstellandthuiszorg.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden